Mikon kalenterissa jo toinen MM-lopputurnaus

Tamperelainen fysiikkavalmentaja Mikko Kujala valmistautuu jo kiivaasti ensi kesänä pelattavaan jalkapallon MM-lopputurnaukseen Venäjällä. Kujala kuuluu Iranin maajoukkueen valmennusryhmään. Mikon haastattelu ja muuta ajankohtaista jalkapallosta ja futsalista on luettavissa vastikään tuottamastamme SPL Tampereen Maalipotku-lehdestä.

Tamperelainen fysiikkavalmentaja Mikko Kujala valmistautuu jo kiivaasti ensi kesänä pelattavaan jalkapallon MM-lopputurnaukseen Venäjällä. Kujala kuuluu Iranin maajoukkueen valmennusryhmään. Iran on yksi niistä maista, joka on jo varmistanut paikkansa lopputurnauksessa.

Kujalalle lopputurnaus on toinen, sillä mies oli samoissa tehtävissä myös Brasilian MM-kisoissa 2014.

Mikon haastattelu ja muuta ajankohtaista jalkapallosta ja futsalista on luettavissa vastikään ilmestyneestä SPL Tampereen Maalipotku-lehdestä. Numero 2/17 postitettiin sidosryhmille elo-syyskuun vaihteessa.

Lehdessä kuulostellaan lisäksi mm. alueen huippujoukkueiden tunnelmat sarjojen loppuratkaisujen lähestyessä ja tutustutaan juhlavuottaan viettävän ”Amurin Arsenalin” eli Tampereen Peli-Tovereiden kantaviin puuhamiehiin.