JJ-Net Group tehostaa sähköisen liiketoiminnan osaamistaan

Klo 16.08 | 21.04.2015
Effetin verkkoviestinnän tekninen kumppani, tamperelainen visuaalisten verkkopalveluiden edelläkävijä JJ-Net Group Oy on laajentanut palvelutarjontaansa sähköiseen liiketoimintaan ostamalla Symmetria Software Oy:n koko osakekannan.

Symmetria on yksi johtavista verkkokauppaohjelmistoja kehittävistä yrityksistä Suomessa. Sen tuotantoa on muun muassa suosittu kauneustuotteiden www.livbox.fi -verkkokauppa. Symmetria vauhdittaa asiakkaidensa myynnin positiivista kehitystä sähköisten järjestelmien avulla.

Symmetria jatkaa toimintaansa JJ-Net Group Oy:n tytäryhtiönä. Yritykset työllistävät yhteensä lähes 20 internet-palveluiden asiantuntijaa.

Vuonna 2001 perustetun JJ-Net Groupin toiminnan ytimenä on yhtiön kehittämä, helposta käyttölogiikastaan runsaasti kiitosta saanut TSI24-sisällönhallintajärjestelmä. Yhtiön tuottamat verkkopalvelut pohjautuvat suurelta osin tähän teknologiaan. Yritys on yksi Euroopan suurimmista panoraamakuviin pohjautuvien julkaisujärjestelmien toimittajista. Tamperelaisyrityksen kehittämiä ratkaisuja hyödynnetään laajasti mm. verkkokoulutuksessa. JJ-Net Group on myös virallinen Google Partner ja yhtiö on panostanut viime vuodet voimakkaasti hakukoneoptimointiin sekä hakukonemainostamiseen.

– Olemme pitkään etsineet kumppania sähköisen liiketoiminnan kehittämiseen. Symmetrian osaaminen vastasi tarpeitamme ja nostaa kaupankäyntiin liittyvän osaamisemme seuraavalle tasolle. Kevään aikana meidän on tarkoitus tuoda markkinoille aivan uudenlaisia asiakas- ja ostokokemuksia tarjoavia verkkokaupparatkaisuja, joissa hyödynnetään muun muassa panoraamakuviin pohjautuvia virtuaaliympäristöjä, JJ-Net Group Oy:n toimitusjohtaja Jussi Jeskanen kertoo.

JJ-Net Groupin ja Symmetrian sähköisen liiketoiminnan ratkaisut ovat teknisesti korkeatasoisia ja toimivia myös isossa mittakaavassa sekä paljon räätälöintiä tarvitsevissa verkkopalveluissa. Toteutuksissa yhdistyvät sekä omaa tuotantoa olevat verkkokauppa- ja sisällönhallintaohjelmisto että avoimen lähdekoodin ratkaisut.

 

Twitter

Effetin twiittauksia

Palvelumme

Hybridiviestintä Effet palvelee sinua viestintätarpeissasi.

Vakuuta & vaikuta

Vakuuta printtimedialla. Aktivoi digimedialla. Vai päinvastoin? Tarkoitus sanelee välineet ja viestit.

Erotu

Miksi juuri sinun yrityksesi, eikä kilpailija? Kun brändi on kirkas, ei tarvitse selittää.

Kehitä

Resurssit käyttöön tehokkaasti. Uusia ideoita ja toimintamalleja. Suunnitelmallisuutta ja asianhallintaa.

Näytä

Kun kuva kertoo kaiken.
Kun sanat eivät riitä.
Kun look & feel ratkaisee.

Copyright © Effet. Kaikki oikeudet pidätetään.

Brändi- ja verkkoilme: Daddy Finland Oy • Tekninen toteutus: JJ-Net Group Oy.