JJ-Netiltä uusi tuote tiedon visualisointiin

Klo 12.15 | 15.10.2013
Verkkosivuihin ja muihin selainpohjaisiin sisällönhallintajärjestelmiin erikoistunut JJ-Net Group Oy on kehittänyt verkko-oppimista tehostavan uuden @Leap-menetelmän.

@Leap-menetelmässä halutusta oppimisympäristöstä otetaan ensin panoraamakuvia. Niihin lisätään JJ-Net Groupin kehittämällä verkkotyökalulla erilaisia sisältöjä, kuten kuvia, videoklippejä, ääntä ja faktasisältöjä.

Panoraamakuva muuttaa oppimisen visuaaliseksi kokemukseksi, sillä se asettaa käyttäjän keskelle pallomaista, joka suuntaan liikuteltavaa kuvaympäristöä. Se luo vaikutelman kuin olisi itse sisällä oppimisympäristössä.

@Leap soveltuu verkko-oppimispalveluja tuottaville ja verkko-oppimista toiminnassaan hyödyntäville yrityksille ja käy kaikille toimialoille, erityisen hyvin teollisuuteen. Menetelmällä voi perehdyttää uusia työntekijöitä, kehittää tehdasympäristöä ja antaa turvallisuuskoulutusta. Tuotannon ja tuotteiden visualisointi on hyvä tehokeino myös myynnissä ja markkinoinnissa.

– @Leap-menetelmän käyttöön ottaminen on yksinkertaista. Tuotamme opetusmateriaalin yhdessä asiakkaan kanssa ja annamme oppimisympäristön ylläpitoon tarvittavat työkalut, JJ-Netin toimitusjohtaja Jussi Jeskanen kertoo.

@leap


– Tietoa visualisoimalla henkilöitä voidaan opettaa ja heidän työskentelyään ohjata vaikka toiselta puolelta maapalloa, Jussi Jeskanen sanoo.

Twitter

Effetin twiittauksia

Palvelumme

Hybridiviestintä Effet palvelee sinua viestintätarpeissasi.

Vakuuta & vaikuta

Vakuuta printtimedialla. Aktivoi digimedialla. Vai päinvastoin? Tarkoitus sanelee välineet ja viestit.

Erotu

Miksi juuri sinun yrityksesi, eikä kilpailija? Kun brändi on kirkas, ei tarvitse selittää.

Kehitä

Resurssit käyttöön tehokkaasti. Uusia ideoita ja toimintamalleja. Suunnitelmallisuutta ja asianhallintaa.

Näytä

Kun kuva kertoo kaiken.
Kun sanat eivät riitä.
Kun look & feel ratkaisee.

Copyright © Effet. Kaikki oikeudet pidätetään.

Brändi- ja verkkoilme: Daddy Finland Oy • Tekninen toteutus: JJ-Net Group Oy.