Effet jatkaa kummilapsensa tukena

Klo 15.40 | 21.12.2017
Effet jatkaa monivuotista perinnettään osoittaen asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen lähetettävien joulukorttien ja -tervehdysten sijaan varoja World Vision -kummityttönsä Partishan elinolojen parantamiseen.
Joulutervehdys 2017 web


Vuoden 2017 aikana kummien osoittamilla varoilla on koulutettu hoshangabadilaisten perheiden äitejä huolehtimaan paremmin perheidensä hygieniasta ja terveellisestä ruokavaliosta. Heille on muun muassa opetettu, miten kasvatetaan perheelle oma vihannesviljelmä. Tänä vuonna erityisenä kohderyhmänä ovat lisäksi olleet raskaana olevat naiset, joita on käyty säännöllisesti tukemassa heidän kotioloissaan.

Kummityttömme Partisha on nyt 11-vuotias. Kummien tuella hänellä on ollut mahdollisuus käydä koulua ja oppia uusia asioita. Kylän lapsille on pystytty varmistamaan turvallinen ympäristö leikkiä ja liikkua ikäistensä seurassa. Taide- ja keramiikkapajoissa Partisha on päässyt kehittämään luovuuttaan. Kotioloissa Partishan päivittäisiin tehtäviin kuuluu muun muassa veden kantaminen. Koulun lisäksi hän viettää aikaansa kylän muiden lasten kanssa leikkien ja urheillen. Liikunta on yksi Partishan suurimmista intohimoista.

Kummityttömme iloisten kuulumisten myötä haluamme toivottaa Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä Menestyksekästä Uutta Vuotta 2018 kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

Twitter

Effetin twiittauksia

Palvelumme

Hybridiviestintä Effet palvelee sinua viestintätarpeissasi.

Vakuuta & vaikuta

Vakuuta printtimedialla. Aktivoi digimedialla. Vai päinvastoin? Tarkoitus sanelee välineet ja viestit.

Erotu

Miksi juuri sinun yrityksesi, eikä kilpailija? Kun brändi on kirkas, ei tarvitse selittää.

Kehitä

Resurssit käyttöön tehokkaasti. Uusia ideoita ja toimintamalleja. Suunnitelmallisuutta ja asianhallintaa.

Näytä

Kun kuva kertoo kaiken.
Kun sanat eivät riitä.
Kun look & feel ratkaisee.

Copyright © Effet. Kaikki oikeudet pidätetään.

Brändi- ja verkkoilme: Daddy Finland Oy • Tekninen toteutus: JJ-Net Group Oy.