Effet-vetoinen kehityshanke on vuoden Isännöintiteko

Klo 18.24 | 15.09.2016
Corbel-konserniin kuuluva Pirkan Isännöintikeskus Oy sai tänään Isännöintipäivillä Isännöintiteko 2016 -palkinnon koko alaa hyödyttävän korjausrakentamishankkeiden viestinnän konseptin kehittämisestä.

Kyseessä on Effet-vetoisesti toteutettu kehityshanke, jossa luodaan korjausrakentamiseen uutta, asiakkaat huomioivaa ja monistettavissa olevaa viestintäkonseptia. Konsepti sisältää muun muassa vuorovaikutteisen ja reaaliaikaisen mobiiliapplikaation. Effetin ja Pirkan Isännöintikeskuksen lisäksi konseptin kehitykseen ovat osallistuneet Insinööritoimisto LaRa Oy, JJ-Net Group Oy sekä pilottikohteen saneerauksen urakoitsijaosapuolet.

Hankkeen vetovastuu on ollut Effet Oy:llä. Projektijohtajana toimii yhtiön toimitusjohtaja Jari Runsas ja projektipäällikkönä Päivi Eskelinen. Kehityshankkeen pilottikohteena on ollut tamperelainen arvokiinteistö, KOY Klingendahl, jossa toteutetaan noin viiden miljoonan euron suuruista peruskorjausta. Urakka valmistuu loppusyksystä.

Pirkan Isännöintikeskuksen toimitusjohtaja Mikko Niskanen on toiminut hankkeen ohjausryhmän puheenjohtajana. Niskanen uskoo, että tuote mullistaa asukkaiden kokemuksen korjaushankkeissa.

– Jatkossa asukkaat luottavat, että heitä infotaan ja tietävät, että viestintä on suunnitelmallista ja johdettua.

Viestintäkonsepti on merkittävä askel kohti ammattimaista korjaushankkeen viestintää, ja on saanut jo pilottivaiheessa kiitosta sekä asiakkailta että hankkeen toteuttajaorganisaatiolta. Suunniteltu ja ennakoiva viestintä viikkotiedotteineen on vähentänyt epätietoisuudesta johtuvia kyselyjä.

– Se vapauttaa isännöinnin työajan siihen, mikä on isännöinnissä olennaista, Niskanen sanoo.

Hankkeelle on myönnetty yrityksen kehittämisavustusta EU:n aluekehitysrahaston "Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennusrahasto" -ohjelmasta.

Kuva: Effet Oy:n toimitusjohtaja Jari Runsas (vas.) on tyytyväinen yhteisen kehityshankkeen alalla saamaan huomioon. Pirkan Isännöintikeskuksen Kati Niskanen, Mikko Niskanen ja Panu Rasimus odottavat paljon uudelta viestintäkonseptilta. (Kuva: Isännöintiliitto / Opa Latvala)

Palkinto annettiin Isännöintipäivillä Jyväskylässä 15.9.2016. Isännöintipäivät on isännöintialan suurin vuosittainen tapahtuma, jonne alan ammattilaiset kokoontuvat kouluttautumaan ja verkostoitumaan.
Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alalla ansioituneita isännöintiyrityksiä, isännöitsijöitä ja isännöintitekoja. Tänä vuonna haluttiin palkita kekseliäs isännöinnin palvelutuote tai uusi tapa toimia. Palkintojen esivalintaraatiin kuuluivat Isännöintiliiton lisäksi Isännöintiliiton palveluverkoston asiantuntijat Katariina Rautiainen Hyposta ja Peter Ström Talokeskuksesta.


EU Vipuvoimaa yhdistetty 400px


Twitter

Effetin twiittauksia

Palvelumme

Hybridiviestintä Effet palvelee sinua viestintätarpeissasi.

Vakuuta & vaikuta

Vakuuta printtimedialla. Aktivoi digimedialla. Vai päinvastoin? Tarkoitus sanelee välineet ja viestit.

Erotu

Miksi juuri sinun yrityksesi, eikä kilpailija? Kun brändi on kirkas, ei tarvitse selittää.

Kehitä

Resurssit käyttöön tehokkaasti. Uusia ideoita ja toimintamalleja. Suunnitelmallisuutta ja asianhallintaa.

Näytä

Kun kuva kertoo kaiken.
Kun sanat eivät riitä.
Kun look & feel ratkaisee.

Copyright © Effet. Kaikki oikeudet pidätetään.

Brändi- ja verkkoilme: Daddy Finland Oy • Tekninen toteutus: JJ-Net Group Oy.