TVA:n iso Koivukuja-hanke valmistuu

Klo 14.40 | 02.05.2014

Tampereen Vuokra-asunnot TVA Oy on saamassa valmiiksi ison Koivukuja-hankkeen. Rantaperkiöön on rakennettu uusi asuinkerrostalo ja peruskorjattu kuusi 1950-luvulla rakennettua kolmikerroksista taloa. Ne olivat aiemmin hissittömiä, mutta nyt kaikki talot on korotettu nelikerroksisiksi ja asukkaat kulkevat esteettömästi hissillä.

– Asunnot ovat varustukseltaan ja materiaaleiltaan tätä päivää; lattioissa on laminaatit, kylpyhuoneissa laattapinnat ja lähes jokainen parveke on lasitettu. Myös talojen yhteiset tilat kuten kerhohuoneet ja pesutuvat on uusittu, TVA:n kiinteistöpäällikkö Mikko Töyrylä esittelee Kotihetkiä-lehdessä.

Hyvä paikka asua
lapsen kanssa

Yksi Koivukujan asukkaista on 7-vuotias Pietari, joka viihtyy uudessa kodissa. Kotipihassa on uusia leikkivälineitä ja viereisellä kentällä pääsee luistelemaan sekä pelaamaan jalkapalloa.

Rantaperkiö onkin osoittautunut erinomaiseksi lapsiperheen asuinpaikaksi. Pietari on tehnyt äitinsä Sonja Karhun kanssa jo lukuisia tutkimusretkiä lähiluontoon; he ovat hiihtäneet jäällä ja tarkkailleet kevään heräämistä. Ulkoilumaastot alkavat heti kotiovelta. 

– Kesällä pakkaamme aamupalan matkaan ja lähdemme pojan ja Mauri-koiran kanssa aamiaiselle arboretumiin, äiti suunnittelee.


Hybridiviestintä Effet vastaa Tampereen Vuokra-asunnot Oy:n julkaiseman Kotihetkiä-asukaslehden sisällöntuotannosta ja ulkoasusta. Lehden sisältöön voit tutustua tarkemmin täällä.

Twitter

Effetin twiittauksia

Palvelumme

Hybridiviestintä Effet palvelee sinua viestintätarpeissasi.

Vakuuta & vaikuta

Vakuuta printtimedialla. Aktivoi digimedialla. Vai päinvastoin? Tarkoitus sanelee välineet ja viestit.

Erotu

Miksi juuri sinun yrityksesi, eikä kilpailija? Kun brändi on kirkas, ei tarvitse selittää.

Kehitä

Resurssit käyttöön tehokkaasti. Uusia ideoita ja toimintamalleja. Suunnitelmallisuutta ja asianhallintaa.

Näytä

Kun kuva kertoo kaiken.
Kun sanat eivät riitä.
Kun look & feel ratkaisee.

Copyright © Effet. Kaikki oikeudet pidätetään.

Brändi- ja verkkoilme: Daddy Finland Oy • Tekninen toteutus: JJ-Net Group Oy.