Tuhopolttaja aiheutti vakavan vaaran

Klo 10.47 | 03.04.2014
VTS-kodeissa kiinnitetään nyt erityistä huomiota kiinteistöturvallisuuteen. Kaukajärvellä tuhopolttaja järkytti asukkaat, mutta talon hyvä yhteishenki on onnettomuuden jälkeen vain lujittunut, selviää tuoreimmasta Asukasviestistä.

VTS-kotien turvallisuuspäällikkö Petri Salokanto painottaa, että tavaroiden säilytys asuintalon porrashuoneissa ja kulkureiteillä on ehdottomasti kielletty.

– Porrashuoneissa ei saa pelastuslain mukaan olla lastenvaunuja, leluja, ovimattoja eikä mitään muutakaan ylimääräistä. Vain pienehköt ovikoristeet on sallittu.

Kiinteistöturvallisuusasiat puhuttivat VTS-kotien asukastoimikuntien seminaarissa Murikassa, sillä Muinaishaudankadulla oli sattunut vakava vaaratilanne. Joku oli jättänyt rappukäytävään sohvan ja se oli sytytetty tuleen. Rappu täyttyi hetkessä mustasta savusta.

Palomiehet kiittelivät Muinaishaudankadun asukkaita, jotka toimivat ohjeiden mukaan ja pysyivät pois savuisesta rappukäytävästä. Yksi asukas joutui sairaalaan ja muut ohjattiin koululle evakkoon. Kotiin pääsi neljän päivän kuluttua.

– Pahinta oli odottaa parvekkeella, kun kuuli kauhean rätinän, mutta ei tiennyt missä palaa, asukkaat kertovat Asukasviestissä.

He ovat tukeneet toisiaan ja puhuneet paljon onnettomuudesta. Lopputuloksena yhteishenki talossa on nyt entistäkin parempi ja uusien ovipuhelimien ansiosta kotona voi taas tuntea olonsa turvalliseksi. Kuvassa on asukkaita porrashuoneessa, joka kärsi mittavat vahingot.

Lasten ja nuorten
teemavuosi 2014

Asukasviesti 2 / 2014 kertoo myös VTS-kotien Lapset, nuoret ja lapsiperheet -teemavuodesta. Sen kunniaksi VTS-kotien asukkailleen tarjoama maksuton lapsiparkki laajenee Annalaan, ja Virontörmänkadulla järjestettiin lapsille hauska riehapäivä. Kevätaurinko oli sulattanut lumet etuajassa, mutta Lännen Kiinteistöpalvelun miehet olivat kuin ihmeen kaupalla haalineet kulmakunnan viimeiset lumet napakelkan alle.

Lehdestä löytyvät VTS-kotien vesikisan voittajien konstit, joilla turha lotraaminen loppuu. Mummunkujalla kului vuonna 2013 vain 70,7 litraa vettä asukasta kohden vuorokaudessa. Se on todella vähän, sillä eniten vettä käyttävissä VTS-kodeissa lorotellaan vettä 150 litraa per asukas.

Hybridiviestintä Effet vastaa Tampereen suurimman vuokranantajan, VTS-kotien, julkaiseman Asukasviestin sisällöntuotannosta ja ulkoasusta. Lehden sisältöön voit tutustua tarkemmin täällä.

Twitter

Effetin twiittauksia

Palvelumme

Hybridiviestintä Effet palvelee sinua viestintätarpeissasi.

Vakuuta & vaikuta

Vakuuta printtimedialla. Aktivoi digimedialla. Vai päinvastoin? Tarkoitus sanelee välineet ja viestit.

Erotu

Miksi juuri sinun yrityksesi, eikä kilpailija? Kun brändi on kirkas, ei tarvitse selittää.

Kehitä

Resurssit käyttöön tehokkaasti. Uusia ideoita ja toimintamalleja. Suunnitelmallisuutta ja asianhallintaa.

Näytä

Kun kuva kertoo kaiken.
Kun sanat eivät riitä.
Kun look & feel ratkaisee.

Copyright © Effet. Kaikki oikeudet pidätetään.

Brändi- ja verkkoilme: Daddy Finland Oy • Tekninen toteutus: JJ-Net Group Oy.