Lähiöuudistus etenee Annalassa

Klo 15.49 | 21.10.2014
VTS-kotien suuri lähiöuudistus jatkuu Annalassa, jossa 1970-luvulla suunniteltu kortteli on hyvää vauhtia muuttumassa moderniksi ja viihtyisäksi asuinalueeksi. Asukasviesti kertoo hankkeen uusimmat suunnitelmat.

Joulukuussa 2014 ilmestyneessä Asukasviestissä luodaan katsaus VTS-kotien ison lähiöuudistuksen eli Uudistuva Annala -hankkeen kuulumisiin. 

Ensimmäinen vaihe on jo valmis ja työt jatkuvat vuodenvaihteessa 2015–2016. Annalassa peruskorjataan kolme kiinteistöä uutta vastaaviksi ja niihin asennetaan myös hissit.

Kaksi huonokuntoista taloa puretaan ja tilalle rakennetaan uudisrakennus. Lisäksi kaksi taloa laitetaan myyntiin, jotta isoon korjaushankkeeseen saadaan rahoitusta ja vuokrat voidaan pitää edelleen edullisina.

Tavoitteena on päivittää 70-luvulla suunniteltu lähiökortteli moderniksi asuinalueeksi. Ensimmäinen vaihe osoittaa, että tässä on onnistuttu. Huolellinen suunnittelu näkyy sekä raikkaan ilmeen saaneissa asuintaloissa että viihtyisässä pihapiirissä.

Kuntoilua omassa pihassa

Asukasviestissä raportoidaan myös Virontörmänkadun kiinteistöstä, jonka pihamaalla on useita ulkokuntosalilaitteita. Asukkaat voivat treenata kotipihassaan lihasvoimaa, tasapainoa ja notkeutta vuoden ympäri.

Lehdessä selviää, että ihan tavallinen pihapenkkikin käy kuntoiluvälineestä. Virontörmänkadun asukkaat istahtavat penkille, nousevat ylös ilman käsien apua ja istuvat taas hitaasti alas. Reisissä ja vatsalihaksissa tuntuu heti siltä, että treenissä on tehoa.


Hybridiviestintä Effet vastaa Tampereen suurimman vuokranantajan, VTS-kotien, julkaiseman Asukasviestin sisällöntuotannosta ja ulkoasusta. Lehden sisältöön voit tutustua tarkemmin täällä.

Twitter

Effetin twiittauksia

Palvelumme

Hybridiviestintä Effet palvelee sinua viestintätarpeissasi.

Vakuuta & vaikuta

Vakuuta printtimedialla. Aktivoi digimedialla. Vai päinvastoin? Tarkoitus sanelee välineet ja viestit.

Erotu

Miksi juuri sinun yrityksesi, eikä kilpailija? Kun brändi on kirkas, ei tarvitse selittää.

Kehitä

Resurssit käyttöön tehokkaasti. Uusia ideoita ja toimintamalleja. Suunnitelmallisuutta ja asianhallintaa.

Näytä

Kun kuva kertoo kaiken.
Kun sanat eivät riitä.
Kun look & feel ratkaisee.

Copyright © Effet. Kaikki oikeudet pidätetään.

Brändi- ja verkkoilme: Daddy Finland Oy • Tekninen toteutus: JJ-Net Group Oy.