Puukerrostalot kohoavat Vuorekseen

Klo 10.52 | 19.09.2016
VTS-KOTIEN ASUKASVIESTI SYYSKUU 2016. VTS-kodit rakennuttaa Tampereen ensimmäisiä puukerrostaloja Vuorekseen. Hankkeella on myös valtakunnallista merkitystä, sillä kyseessä on ensimmäinen kotimaisesta CLT-levystä valmistettava tilaelementtirakenteinen puukerrostalokohde. Elementit rakennetaan tehtaalla valmiiksi ja niiden pystytys käy tontilla nopeasti.

Tampereen suurin vuokranantaja, VTS-kodit, rakennuttaa parhaillaan kahta ainutlaatuista kohdetta eli puukerrostaloja Vuorekseen ja Suomen Kuurosokeat ry:n palvelukiinteistöä Hervantaan.

Vuoreksen Koukkurannankatu 10:een valmistuu toukokuussa 2017 kaksi kerrostaloa, joissa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Porrashuoneita koristavat Vuoreksen taideprojektiin liittyvät puureliefit. Asuntohaku alkaa vuoden 2017 alkupuolella.

– VTS-kodit haluaa toteuttaa mallihankkeen kohtuuhintaisesta puukerrostalosta. Teollinen puukerrostalorakentaminen on Suomessa vielä alkutekijöissään, vaikka puutalo koetaan betonirakennusta viihtyisämmäksi. Sen äänimaailma on hiljaisempi eikä puurakennuksessa ole betonirakentamiseen liittyviä rakennusaikaisia kuivatusongelmia, VTS-kotien kiinteistöpäällikkö Timo Koskinen toteaa.

Värit ja valot
tärkeässä roolissa

Hervantaan valmistuu alkuvuodesta 2017 Suomen Kuurosokeat ry:n palvelukiinteistö, joka on suunniteltu kuulo- ja näkövammaisille asukkaille. Asuntojen hakuaika alkaa tänä syksynä.

– Arkkitehdin työtä on viitoittanut rakennuksen väri- ja äänimaailma, joilla pyritään helpottamaan aistivammaisten asukkaiden arkea. Lähes sokeakin ihminen voi nähdä valoa ja tiettyjä värejä, joten kiinteistössä on mietitty tarkasti esimerkiksi sitä miten valo kohdistuu, Timo Koskinen kertoo.

Hybridiviestintä Effet vastaa VTS-kotien Asukasviestin ulkoasusta ja sisällöntuotannosta. Voit lukea lehden täällä.

Twitter

Effetin twiittauksia

Palvelumme

Hybridiviestintä Effet palvelee sinua viestintätarpeissasi.

Vakuuta & vaikuta

Vakuuta printtimedialla. Aktivoi digimedialla. Vai päinvastoin? Tarkoitus sanelee välineet ja viestit.

Erotu

Miksi juuri sinun yrityksesi, eikä kilpailija? Kun brändi on kirkas, ei tarvitse selittää.

Kehitä

Resurssit käyttöön tehokkaasti. Uusia ideoita ja toimintamalleja. Suunnitelmallisuutta ja asianhallintaa.

Näytä

Kun kuva kertoo kaiken.
Kun sanat eivät riitä.
Kun look & feel ratkaisee.

Copyright © Effet. Kaikki oikeudet pidätetään.

Brändi- ja verkkoilme: Daddy Finland Oy • Tekninen toteutus: JJ-Net Group Oy.